Maple´s Manor

Alla inlägg den 18 januari 2012

Av devilshill - 18 januari 2012 20:55

Jo...jag hade en bajsblogg...men jag tappade adress...o lösenord. Det va en fin blogg...den handlade om en mulltoa...o inte vilken mulltoa som helst utan min alldeles egna mullis. Även kallad lumpelådan. Ibland torkade den ut, o ibland svämmade den över. Med en mulltoa blir det aldrig tråkigt!


Men så tänkte jag som så att jag kanske borde vidga mina vyer o inte BARA prata om bajs (jag e trots allt 32). Men nog för att kiss o bajshumorn kommer att dyka upp i tid o otid. Jag lever nämligen efter regeln ~va den du är~. (o jag e bajsig???) Jag är en ganska sjuk jävel. Men en glad jävel. Jag är inte alltid särskilt överförtjust i människor. De flesta är ganska värdelösa, onödiga o bör inte uppta alltför mycket av min tid. Den är dyrbar! Kan du inte ta ett skämt för ett skämt, ironi för ironi o kan du inte bjuda på dig själv så ska du nog sluta läsa här o nu. Jag driver med allt o alla...inklusive mig själv. Jag driver (oftast) inte på nåt elakt vis. Men endå...e du en känslig PK-tant/gubbe/tönt så vik hädan här nu. DEMONS AWAY!!!


Utöver mulltoan så kommer det väl handla om stugan min o eländet (aka trädgården) utanför, (s)katterna Ronja o Tess, valpuslingen Balder, Chevan med egna viljan, Volvon utan bromsar, hojen som e inpackad som en julklapp i trädgården, moppen i förrådet o spöket här i stugan. Det händer mycket här i skjulet.


Jag har en förkärlek till gamla bensinslukande monster, skäggiga karlar, Welch´s sparkling grape soda, kattkurr o hundpussar. Jag får ståpäls när en riktigt fet jädra motor startar o mullrar som självaste fan. Tatueringar e vackra, kvinnor med form likaså. Nej jag är inte lesbisk...men kvinnor kan va vackra. Men det ska va Betty Page, Marilyn Monroe modellen...inga jäkla anorexiafall. Tuttar o höfter för bövelen!


Min väninna...vi kan kalla henne N för annars stryper hon kanske mig. Hon e sån...sån med former...ibland känner jag för o klämma lite, hon ser så mjuk ut (inte tjock - mjuk!!)...men hon kan bli så ilsk...o oftast sitter jag bakom ratten när känslan av "jag borde gäspa o lägga armen om henne" dyker upp. Bilen må va turkos, men jag vill inte repa den i onödan. N har iaf en vän...han e tydligen väldigt snygg. Jag har bestämt att dom ska bo på gård o ha 7 barn.

Barn 1 - Frittjoff Bagare.

Barn 2 - Omega (efter undertecknad)

Barn 3 - Roland (efter kossan)

Barn 4 - Raymond

Barn 5 - Roijne

Barn 6 - Saga

Barn 7 - Linnea

Barn 4 & 5 kommer va tvillingar.


O den snygge ska ge mig en åsna...för jag e så rar. N ska mocka o fodra den.


Jag har oxå en snygg vän, jag har sett honom naken    Så nu klarar jag mig ett par år. Svältfödd, men jag lever på minnesbilder.

Jag har en vän som heter J oxå...han e sjukt rar. Knutte, äckelmagad o väluppfostrad. Jag kan klå honom, fast han e jättemycket större än mig. Sånt e bra för mitt självförtroende.


Jag har en extramamma, extrabroder, fd grannar (varav en har ett akvarie hon sköter som en bejbis), en vimsig kombo i sthlm, en bekant i Dubai som e lagom skadad i hjärnbalken. Det kommer handla om allt o alla o några till.


Men jag har nu fått order från högre makter här i huset (valpuslingen) att jag inte ska blogga mer utan ägna mig åt att låta honom tugga på mig. Så nu blir det hundpussar resten av kvällen!


~over&out~



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards