Maple´s Manor

Alla inlägg den 29 maj 2012

Av devilshill - 29 maj 2012 11:30

Ok, I shall not lie. Inge datorhaveri men däremot  har man inte velat sitta vid datorn dessa dagar. Har hunnit måla hus, flänga i skogen med världens bästa Jimmy, fira bästa Heddas födelsedag, följa med brorsan o köpa ny hoj, o jag erkänner att jag va lite skraj på hemresan o tyckte mycket bättre om trajjan...de första milen...sen gillade även jag BMW.

   

 


Idag e det regntungt o det ser ut att ha kommit en skur under nattens mörka timmar. Mitt måla fönster, knutar o slipa verandafasad sket sig. Så idag kommer det bli stora städdagen. Det ska dammas det ska fejjas, det ska kammas husdjur and so on.

Sortera tvätt o funderar starkt på att rensa garderoben, har ju asmycket jag faktiskt inte använder längre.

Funderar även på en tripp till nån form av byggvaruhus o införskaffa fler myggnät till fönster. Det e bra grejer. Speciellt när man lever med en sjukt stark spindelnojja. Jag vet att jag bor på landet....kanske dumt. Men jag e mer rädd för packet i stan så jag får väl leva med de åttbenta jävla kräken.

Lättare (o mer lagligt) att slå ihjäl dom iaf.

 


Nåväl, jag har börjat få ordning på trädgården oxå. Har fått finfinaste uteplatsen. Vi har nog grillat mer på en vecka här än vad vi gjort de senaste två åren.

   


Soliga dagar e gutt!!! Älskar att ha trädgård. Det här trollet kommer aldrig någonsin mer att bo i en lägenhet. Då kan man lika gärna bo i en burk o dö.


Nä, nu ska storstädet påbörjas på Devils Hill!

Avslutar med en sommarnattsbild...

~over&out~

  


Ovido - Quiz & Flashcards