Maple´s Manor

Alla inlägg den 16 april 2012

Av devilshill - 16 april 2012 13:05

Hola mi amigos!

 


Firar inte påsk, men jag käkade påskmiddag hos systern iaf. Mami, papi, syster med gubbe samt bonusbarn o en helsikes massa djur. Balla Balder åkte på lite upptuktning av Gammeltant Nuggi, hon fick tag i sidofläsket o lyfte honom, sen smällde hon ner honom i golvet...där låg han o tittade med ett förskrämt öga på mig. Men nu e det ju då så att han behövde sättas på plats. Han var ganska lugn resten av kvällen o försökte inte driva henne till vansinne som han brukar.

Gammeltant Nuggi  

 

En suddig o upptuktad Balder.  


~over&out~     

Av devilshill - 16 april 2012 11:48

Äventyren avlöser varandra.

 

Denna gång var vi vid Vombsjön, Balder badade glatt....jag vadade ut en bit men trodde fötterna skulle sprängas av kylan.

   


 Min skogsmullehomie Mr B o jag har återigen vart ute på geocashing åtföljda av Balla Balder som tuffar till sig mer o mer för varje gång. Han skuttar i sjöar o springer som en galning över stock o sten i skogen. Skönt o se den lilla grisen springa fritt. Kommer han på inkallning? N.J.A....men han e så pass mammig att han har koll på mig hela tiden o sticker inte för långt. (...än så länge...)

Dock hittade vi oroväckande mycket spår efter vildsvin. Dessutom verkade det va nån form av vildsvinsjakt där. Såg en massa jägarliknande individer med jakthundar. Ajja...vi överlevde, men nästa gång vi ränner i skogen kanske vi ska ta o kolla upp om det finns folk som springer runt med laddade vapen.

 

 

Pinnar is the shit!


 

Ju större pinnen är desto roligare.


 

Min älskling simmade för första gången. Ja jäklar vad han paddlade runt.


 

Gräva e oxå skoj.


      

Jag har VÄRLDENS sötaste unge!

 


~over&out~ 



Ovido - Quiz & Flashcards