Maple´s Manor

Alla inlägg den 6 april 2012

Av devilshill - 6 april 2012 10:56

En ganska kall o blåsig april förmiddag lastade jag o Lollo in våra barn i pickisen o drog till stranden. Lollos grabb är ganska enorm. Men med lite våld vilja o vaselin så fick vi in hela högen. Tror nämligen det inte vore så...hmmm....lämpligt att hutta upp dom på flaket....dessutom hade dom säkert ramlat av nånstans på vägen. Verkar jobbigt!


Nåväl, väl på stranden så släppte vi våra yrväder (hundrastplats så alla ni böliga "tänk på hundrädda" - ät bajs, dom har inget på en hundrastplats att göra). Balder är en lite försiktig gosse ibland. Idag var en sån dag. Han jagade Tage (Lollos raring) men han vände sig om för jämnan för att kolla var mami (jag) höll hus. Lite rart. Mitt mammahjärt dubbelskuttar. Han lekte med alla möjliga hundar efter ett tag o det va härligt att se honom springa fritt. Han plumsade lite i vattnet oxå. Tror dock han är lite av en badkruka.

Där va nån björnblandning som fattade tycke för min lille grabb. Detta uppskattades sådär, tror detta vidunder till hund va aningen för stor för att Balder skulle känna sig helt trygg så han satt på mina fötter o kramade mitt ben lite då o då. Sött!  


Balla Balder chillar.   

Woho jaga Tage   

Hej vad det går!   

      

Det var en slagen hjälte jag hade med mig hem. Han slocknade på sin fäll o snarkade värre än en timmerhuggare från norraste norrland.

   


Imorse vaknade jag av att "nån" låg tätt, tätt intill under täcket o plirade på mig med sina snälla bruna ögon. Tänk att nåt så sött kan va så jädra envis. Det e nog tur han är söt vid närmre eftertanke.  


For now...

~over&out~

   

Ovido - Quiz & Flashcards