Maple´s Manor

Alla inlägg den 23 juni 2012

Av devilshill - 23 juni 2012 13:38

Så var midsommar över.

 

Dagen började med en grå, grå himmel som sedemera bestämde sig för att låta regnet falla. Men skam den som ger sig. Som den optimist jag är drog jag på finklänning, klackaskor o farmors stickade sjal. Det SKA bli sol tänkte jag. Mycket riktigt...efter att jag o plastmami käkat gott i hennes pergola så kom solens strålar o vi flyttade ut i solskenet o värmde oss. Knallade vidare till mig o rastade lilla uslingen, därefter in till grannarna på andra hållet för lite dricka. Sen blev det ju dax att gå upp till dansbanan o titta på muppar som kasade runt på dansgolvet till tonerna av det sämsta jävla skitdansband jag nånsin hört. Dansband suger visserligen jämt....men det här va....pinsamt!

Ajja, trevlig stämming. Uppenbarligen missade vi nåt både brandkår o ambulans uppenbarade sig nämligen.

När dom åkt blev det lite gruff på dansgolvet mellan ett stycke pojke ca 20-25 bast o herre modell 45+ med värsta kalaskulan. Full som en kastrull huttade han sin mobiltelefon som splittrades i 2036 delar. Undra om han har ågren idag....I think so...

Där va en donna 40+ nånting som måste fått i sig en svamp eller två. Ensam dansade hon runt på/av/under/jämte dansgolvet. Koftan huttade hon all världens väg o hon fäktade med armarna likt en mölla i svår storm. Iförd en illasittande leopardmönstrad tajt klänning på en kropp som inte riktigt va gjord för den typen av klänning. Vet inte vad hon gick på men jag skulle nog vilja testa lite, för skoj hade hon.

Som vanligt såg en annan ut som det troll jag är...blir lätt så med bångstyrigt hår.

 

Men lika glad för det e jag!


Nu ska det är trollet dra på sig lite skitiga kläder o dra fram kåporna till hojen o fixa det sista. Snart e han svart o vit o redo att ta över Skånes vägar.


Glad Midsommar i efterskott!

 


~over&out~

Ovido - Quiz & Flashcards